On a budget: 4 tips voor een goedkope vakantie naar Egypte

Wil je voor een klein bedrag naar de zon? Dan is een goedkope vakantie naar Egypte natuurlijk een fantastisch idee. Met deze 4 tips vind je binnen no-time een goedkope vakantie naar Egypte.

  1. Kies voor een pakketreis

Een pakketreis is altijd goedkoper dan het los boeken van je transfers, vliegtickets en accommodaties. Doordat reisorganisaties grootschalig inkopen kunnen zij deze voordelig aan een pakketreis toevoegen.

  1. All-inclusive?

Een pakketreis is voordelig, maar een all-inclusive vakantie is vaak nóg goedkoper. De prijs voor de accommodatie zal iets hoger uitvallen, maar hier zit dan ook vaak veel meer bij inbegrepen. Denk hierbij aan ontbijt, lunch, diner, dranken en entertainment. In Egypte vind je all-inclusive hotels in alle soorten en maten, zo is er altijd wel een hotel te vinden dat bij jou past.

  1. Vergelijk reisorganisaties

Nu je weet voor welk soort reis je moet kiezen is het belangrijk om de aanbieders hiervan met elkaar te vergelijken. Vergelijk reisorganisaties met elkaar op bijvoorbeeld Zoover. Daarnaast kan je op zoek naar kortingscodes op Reiziger365. Vergelijken kan je al snel enkele tientjes besparen.

  1. Ligging hotel

Tot slot, kies een hotel buiten het centrum. Deze zijn vaak veel goedkoper dan bijvoorbeeld een hotel met zeezicht. Natuurlijk is het mooi om een hotel bij het strand te hebben, maar hier betaal je ook flink voor. Terwijl een hotel dat 1 km verderop ligt een stuk goedkoper is. Als je met iedere dag 2 km lopen honderden euro’s op je reis kan besparen, waarom zou je het niet doen?

Gebruik bovenstaande tips bij het boeken van je vakantie naar Egypte en bespaar gemakkelijk veel geld op je reissom.